torstai 22. maaliskuuta 2012

Snif

Hieno viikko, hieno loma! Ainut nyyhkimisen arvoinen asia on se, että aalloilla keikkuminen on tällä erää ohi. 
Tämä lisko tykkäsi lounastauoilla seurassamme hengaamisesta. Ja erityisesti appelsiinista.

Surf School Lanzarote ei todellakaan mainosta itseään suotta Euroopan parhaaksi surffikouluksi - kaikkien ohjaajien osaaminen on todellakin huippuluokkaa (kaikki ovat sekä hengenpelastaja- että surffiopettaja -kokeensa säännöllisesti suorittaneita) eikä opetusohjelmassa, välineissä tai paikassa ole mitään valittamista. Viidessä kurssipäivässä (joista harmiksemme vain neljänä pääsimme veteen, mutta surffaamaan, ei kuolemaan tai vammatumaan, tänne tultiin) ehdimme niin pitkälle, että onnistuimme nappaamana jopa pari rikkoutumatonta aaltoa (unbroken wave). Tämän kunniaksi saimme hienot, Bronze level III -todistukset. 


Enimmäkseen meno näytti tältä...

Välillä onneksi myös tältä.


Jo kurssin alusta asti meille hoettiin, että suurimmat vaarat ovat aurinko (paljastui, että edes Banana Boat 50 Sport very water and sweat resistant ei ihan riitä T:lle, eli Neutrogena ja Shiseido olkoon jatkossa avainsanat aurinkosuojaa hankkiessa...), liian vähäinen veden juominen ja läheisen tien liikenne, mutta yllättäen uudet flipflopsit aiheuttivat koko reissun pahimmat vammat. 

Viimeisenä päivänä pääsimme surffaamaan paljon - tuulta oli vain vähän, aallot olivat hyviä, eikä vedessäkään ollut liikaa porukkaa. Mahtavaa, kerta kaikkiaan.

3 kommenttia:

 1. löysin tämän blogin kun etsin tietoa jenkkilän road tripistä, sellanen olis haaveissa. sitten huomasin myös tämän lanza osion. itse asunut lanzalla ja myös käynyt saman koulun surffiopissa. tosi kiva lukea blogia, toivottavasti tulee paljon uusia ja mielenkiintoisia reissuja joista kirjoitat.

  VastaaPoista
 2. Hei Allie, kiitos paljon kommentista! Toivottavasti pääset road tripille jossain vaiheessa :). Lanzaroten -matkastakin olisi vielä taroitus jonkinlaista yhteenvetoa hotellin, ruokapaikkojen jne. suhteen tehdä ja uudet reissut on jo ainakin haaveissa :). Pitääkin kysäistä heti jos tämät kommentin vielä satut näkemään, että onko sinulla jotain kikka kolmosta sitä petollista aurinkoa vastaan suojaamiseen? Minulla muodostui ongelmaksi lähinnä se poskipäiden ja nenän alue, kun aurinkorasva paitsi liukeni niin varmaan höyläilin sitä vahingossa pois silmistä suolavettä pyyhkiessä.

  VastaaPoista
 3. Hei
  Nimeni on Hanna, ja toimin freelancerina Promo-Logic online-
  mediatoimistolle. Olisin kiinnostunut julkaisemaan sivullenne
  sinnejasielta.blogspot.com sopivia tekstiartikkeleita tai mainoksia, kiinteää
  hintaa vastaan.

  Jos yhteistoiminta kiinnostaa, niin ottakaahan yhteyttä. Voin sitten
  antaa lisätietoja. Jos teillä on muita sivustoja, voisitteko antaa
  niitten osoitteet, jotta voisin tutustua niihinkin. Email hanna.lassas@gmail.com

  VastaaPoista