torstai 1. maaliskuuta 2012

Hiihtoloma tai surffiloma, miten vaan.

Heipä hei! Vaikka syksy sujui harvinaisen matkattomissa tunnelmissa, viime kesän road tripiltä jäi käteen muutakin kuin muhkea Visalasku: Hinku päästä surffamaan. Kyllä, ajautuminen motelliin johon ei oikeastaan haluaisi voi joskus olla paljon hienompaa kuin tapahtumahetkellä arvaisi. 

Huimalla kahden tunnin surffauskokemuksella päätimme, että hiihtoloman voi aivan hyvin vaihtaa surffilomaksi. Muutaman illan hillittömän googlailun jälkeen järkevimmäksi kohteeksi viikon lomalle osoittautui minun (T) Kanaria -allergiasta huolimatta Lanzarote. Ei siis ikina pitäisi tuomita mitään kohdetta, voi olla että sinne on vielä palaamassa ihan mielellään...

Kuva Wikimedia Commons, Stan Shebs
Villistä "paku alle ja aaltoja metsästämään" -meiningistä ei ole kyse, vaan (olematon) taitotaso ja viikon ajallinen rajallisuus tunnistettiin sen verran realistisesti, että varasimme kurssin luotettavalta vaikuttavasta surffikoulusta - palataan tähän luotettavuuteen sitten jos/kun rahoille on saatu vastinetta :). Matka ja majoitus varattin Finnmatkojen kautta. Perjantai-perjantai matka vaikuttaa siinä mielessä lupaavalta, että ennen töihin paluuta on pari ylimääräistä päivää aikaa parannella kipeitä lihaksia. 

Tarkempaa tarinaa kevään aikana!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti